Zondagsmarkten halfweg

Er komen nog 4 Genkse Zondagsmarkten en dan zit het seizoen er weeral op.  Deze keer stond de Zondagsmarkt in het teken van de Noord-Zuidverbinding en van de actie “Stop honger in Oost-Afrika”. De optredes van Takatuka met Afrikaanse dansen en van Los Callejers met hun wereldmuziek zorgden voor de ambiance.

Bekijk het filmpje

KRC-ploeg 2011-12 voorgesteld

In Hotel Stiemerheide werd de nieuwe ploeg van KRC voor het nieuwe speeljaar voorgesteld aan pers en sponsors. Het wordt natuurlijk moeilijk om nog beter te doen dan vorig speeljaar, vandaar dat de realistische ambities liggen om binnen de eerste zes te eindigen. Als dat gebeurd is kijken we wel verder.

Bekijk het filmpje

Zondagsmarkten van start

Voor de 34ste maal gaan de zondagsmarkten in het Genkse centrum weer van start. Meer dan 1000 verkopers bieden hun tweedehandse goederen, speelgoed, boeken, vinylplaten, enz. weer aan. Elke zondag zorgt men ook voor animatie. Op het Stadsplein demonstreren verschillende kunstenaars hun specialiteit.

Bekijk het filmpje

Kunstkring Kreatief stelt ten toon

Kunstkring Kreatief geeft een plaats aan alle mensen die willen leren schilderen. Men werkt vooral in groep en zo leert men van elkaar. De werken die ten toon gesteld zijn getuigen van kwaliteit. Men kan de tentoonstelling nog bezoeken op zondag 3 juli in ’t Klinieekske op de Noordlaan

Bekijk het filmpje